Football Talk

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Η σύνδεση με τον Ίλια Ίβιτς, το παρθενικό «ελληνικό» γκολ και τα δύο τέρματα... οκτώ χρόνια μετά (video)

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Η σύνδεση με τον Ίλια Ίβιτς, το παρθενικό «ελληνικό» γκολ και τα δύο τέρματα... οκτώ χρόνια μετά (video)
Ιστορική βραδιά τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος με την εξαιρετική του εμφάνιση... δημιούργησε αρκετές ενδιαφέρουσες ιστορίες.
Μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, βρήκε δίχτυα για να ανοίξει λογαριασμό στην Ελλάδα έπειτα από δέκα μήνες παρουσίας. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έγραψε και το 4-0... πετυχαίνοντας δύο γκολ σε έναν αγώνα έπειτα από οκτώ χρόνια, όταν ακόμη αγωνιζόταν  στην Σερβία με την φανέλα της Βοϊβοντίνα.

Τα ωραία όμως δεν σταματούν εδώ. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο άνθρωπος που πέτυχε το τελευταίο τέρμα στο «Νίκος Γκούμας» να είναι συμπατριώτης του 27χρονου μέσου της «Ένωσης». Ο λόγος για τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος 19 χρόνια και πέντε μήνες νωρίτερα... είχε σκοράρει για τελευταία φορά στην ιστορική έδρα της Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι στον Άρη..
εεεε_1.jpg

Έτσι λοιπόν... έπειτα από μία εκπληκτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της OPAP Arena, απωθεώθηκε από περίπου 32.500 ένθερμους φίλους της ομάδας του. Η νέα σελίδα στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων» έχει και τον Μιγιάτ Γατσίνοβιτς πρωταγωνιστή, ο οποίος απέδειξε για ακόμη μία φορά την αδιαμφισβήτητη αξία του!
Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0